AA - billede1

Virksomheder får generelt set flere og flere oplysninger om deres kunder, og disse oplysninger kan bruges til aktivt at fastholde dine kunder og sikre loyalitet. Virksomheder der ikke succesfuldt fastholder deres kunder går glip af de store fordele, som der er herved:

Picture1

Epinion har stor erfaring med at hjælpe virksomheder til at fastholde deres kunder og minimere churn, og derved øge kundernes livstidsværdi.

Epinions tilgang er baseret på en veludviklet model, som vi skræddersyr til netop din virksomheds data, branche, behov og problemstillinger. Vi opstiller med andre ord ikke en generisk churn-algoritme, der som en black-box giver dig et resultat i den anden ende. I stedet tager vi din specifikke problemstilling som udgangspunkt, og designer projektet derefter. Nogle gange kan en indledende undersøgelse af de mest determinerende årsager til churn være nok til at I kan lave en strategi for fastholdelse af jeres kunder, og andre gange kræver det en mere avanceret tilgang for at sikre fastholdelse – men det finder vi ud af sammen.

Er du interesseret i at høre mere om Epinions churn projekter er du velkommen til at kontakte Jesper Mygind på telefon 41 88 73 05 eller på mail jem@epinionglobal.com.

Læs mere om vores consumer goods & retail ydelser her

- By JESPER MYGIND
GET IN TOUCH
https://cdn2.hubspot.net/hubfs/462650/Jesper%20Mygind%201-644700-edited.jpg
Jesper Mygind
Manager
41 88 73 05
mail_icon 

Get in touch


Epinion

Ryesgade 3F
2200 Copenhagen N 
Denmark 
T: +45 87 30 95 00 
E: contact@epinionglobal.com 


Follow us

linkdin_icon

Sign Up for our Newsletter