<img height="1" width="1" alt="" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?ev=6039597956201&amp;cd[value]=0.00&amp;cd[currency]=USD&amp;noscript=1">

Epinion is looking for Market Research Interviewers to work in our Copenhagen and Aarhus offices. Please note that the job description is in Danish.

ROLES AND RESPONSIBILITIES

Er du åben af natur, præsentabel, nysgerrig, god til at kommunikere med andre mennesker, kvalitets- og ansvarsbevidst?  Så er jobbet som personlig interviewer, måske noget for dig!

Der er tale om et job med stor fleksibilitet og høj grad af frihed, hvorfor det er et perfekt studie- eller deltidsjob. Lønnen er mellem 105-125 kr. pr time.

Epinion gennemfører hvert år mere end 1 million personlige interviews i både Danmark og udlandet for kunder som DSB, Movia og Københavns lufthavne og det er til undersøgelser for disse kunder, at vi har behov for flere dygtige og engagerede interviewere.

I praksis gennemføres  personlige interviews på enten IPads eller via spørgeskemaer som udfyldes af kunder eller passager og er derved med til at skabe vigtig viden og indsigt for Epinions kunder.

REQUIREMENTS AND QUALIFICATION

Epinion lægger stor vægt på at vores interviewerkorps afspejler befolkningssammensætningen og opfordrer til at alle uanset alder, køn, uddannelsesbaggrund eller etnisk oprindelse søger stillingen.

Jobbet kræver, at du kan tale dansk flydende, kan forevise en straffeattest og kan arbejde mellem 14 og 37 timer pr. uge.

Har du tidligere joberfaring som interviewer er det et plus, men ikke et krav da du vil få den nødvendige oplæring.

Ansøgning +CV sendes til personliginterviewer@epinion.dk

 

 

LOCATION

Copenhagen - Denmark

EMPLOYMENT TYPE

Full-time

LANGUAGE REQUIREMENTS

English and Danish

CLOSING DATE

No closing date

Get in touch


Epinion

Ryesgade 3F
2200 Copenhagen N 
Denmark 
T: +45 87 30 95 00 
E: contact@epinionglobal.com 


Follow us

linkdin_icon

Sign Up for our Newsletter