<img height="1" width="1" alt="" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?ev=6039597956201&amp;cd[value]=0.00&amp;cd[currency]=USD&amp;noscript=1">

KAN du DRIVE PERFORMANCE MANAGEMENT PÅ ET HØJT NIVEAU?

Operations Manager for Epinions call center i Aarhus

Kan du holde PEP-talks, så det runger på kontoret og samtidig arbejde målrettet og motiverende mod målet, hvor du har ansvaret for 100 interviewere med rullende vagter i et performance orienteret miljø hvor det til tider kan gå rigtig stærkt? 
Kan du svare ja til det, så er du måske den nye Operations Manager til vores call center i Aarhus. Du har erfaring fra call center branchen, og er med til at coache og lede medarbejdere. Med dine gode kommunikationsevner formår du at motivere, træne og udvikle, så hele teamet løfter sig. Du har bevist, at du kan drive dine teams frem til større succes.

Du er energisk, ambitiøs og omstillingsparat, hvilket betyder, at du trives i et dynamisk miljø, hvor kravene er lige så høje, som mulighederne er mange. Med din resultatorienterede og respektfulde lederstil er du desuden i stand til at målrette dine medarbejderes fokus på at løse opgaven rigtigt.

Du:

  • bliver drevet af ambitiøse mål
  • har min. 2 års erfaring fra et call center miljø – det kan være salg, mødebooking eller interviews
  • er nærværende og opfølgende
  • har lyst til, og trives med at arbejde i et call center, og er udpræget resultatdrevet
  • har en lederstil, der er coachende og motiverende
  • kan planlægge og prioritere opgaver – især når det går rigtig stærkt

Du får ansvaret for vores tre største kunder, som bliver omdrejningspunktet for din hverdag, hvor timer, bemandingsplanlægning, HR, performance management og opfølgning er nøgleordene for din hverdag og succes!

Dine daglige ansvarsområder som Operations Manager vil hovedsageligt bestå af:

  • Opstart og drift af vores kerneprojekter
  • Operationelt ansvar for drift på dags- og aftenhold
  • Daglig opfølgning på projekter – herunder timer, bemanding og performance
  • Ledelse af supervisorer; vagtplanlægning, coaching og opfølgning på resultater

Hvad vi tilbyder

Epinion tilbyder spændende og udviklende arbejdsopgaver i et fedt og inspirerende call center miljø. Epinion ligger i den gamle, charmerende toldbod med udsigt over vandet.
Vi er en afdeling i konstant udvikling, hvor et godt arbejdsmiljø med medarbejdertrivsel og  udvikling vægtes højt, når vi bl.a. afholder konkurrencer, events og træning.

Vi vil skabe en atmosfære af entusiasme og ambition, hvor talent udfoldes, ideer udvikles og bånd skabes – et sted vores medarbejdere ikke kun trives, men elsker at være! Fordi det at have det sjovt og skabe resultater går hånd i hånd. 
I Epinions call center er vi 150 interviewere, fire supervisors og én HR og rekrutteringskonsulent, som alle målrettet rådgiver vores kunder i alle typer brancher, og klarer en travl hverdag med et godt humør – det forventer vi også af dig.

Vores interviewere gennemfører kvantitative undersøgelser fra alle typer virksomheder – både fra den offentlige og den private sektor ved hjælp af vores CATI system (Computer-Assisted Telephone Interviewing).

Vi interviewer derfor respondenter med den rette kvalitet, speed og gåpåmod!

Tid og sted:

Sted: Hack Kampmanns Plads 10, 8000 Aarhus C (ved siden af Dokk1)

Dine interviewere arbejder i tidsintervallet kl. 08 til 21 på hverdage samt weekender fra kl. 10 til 17. Du vil derfor skulle forvente at have dine vagter i disse tidsintervaller, herunder to aftenvagter fra 13 til 21 i løbet af ugen.

ANSØGNING OG ANDEN INFORMATION

Ansøgningsfristen er den 05 december 2018 – send en motiveret ansøgning og CV til jobs.europe@epinionglobal.com
Vi holder løbende jobsamtaler, så send gerne din ansøgning allerede nu.

Har du spørgsmål kan du kontakte Head of CATI DK-NO, Mohammad Rona på tlf. +45 50865050

_____________________________________________________________________________

Epinion er en førende leverandør af analyser og insights management-løsninger. Grundlagt i 1999 udgøres organisationen af et team af dedikerede konsulenter, analytikere, data scientists og softwarespecialister. 
Internationalt beskæftiger vi mere end 300 medarbejdere, der servicerer vores kunder i Europa og Asien.
Resultaterne er både analyser, rapporter og strategiske anbefalinger samt teknologibaserede insights management-løsninger.

Vores løsninger omfatter ikke kun værdiskabende insights – vores kunder bliver også i stand til at digitalisere og automatisere deres beslutninger og handlinger.

 

LOCATION

Aarhus - Denmark

EMPLOYMENT TYPE

Full-time

LANGUAGE REQUIREMENTS

Danish

JOB REF.

Operations Manager

CLOSING DATE

5. december 2018

Get in touch


Epinion

Ryesgade 3F
2200 Copenhagen N 
Denmark 
T: +45 87 30 95 00 
E: contact@epinionglobal.com 


Follow us

linkdin_icon

Sign Up for our Newsletter