<img height="1" width="1" alt="" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?ev=6039597956201&amp;cd[value]=0.00&amp;cd[currency]=USD&amp;noscript=1">

Epinion søger praktikanter til Aarhus

Vil du være med til at designe og gennemføre analyser af høj kvalitet?


Som praktikant hos Epinion vil du udvikle og styrke dine metodiske, analytiske og formidlingsmæssige kompetencer i arbejdet med konkrete analyser. I Epinion vil du få erfaring med dagligdagen i en konsulentvirksomhed, der både vægter høj faglig kvalitet og et uhøjtideligt socialt miljø

Hvad tilbyder vi?

Epinions arbejdsområder spænder vidt og dækker eksempelvis evalueringer, markedsundersøgelser, opinionsundersøgelser og Advanced Analytics. Vi arbejder for både private virksomheder, internationale lufthavne, interesseorganisationer, offentlige myndigheder, forskere mv. (se mere på www.epinionglobal.com).

Som praktikant hos Epinion får du dels mulighed for at prøve kræfter med forskellige områder og dels mulighed for at fordybe dig i områder, du finder særligt interessante. Uanset hvilken type opgave du arbejder med, vil du få løbende feedback fra din praktikvejleder, så vi sikrer, at du får et højt fagligt udbytte af dit praktikforløb.

Praktikopholdet er i udgangspunktet på fuld tid fra 1. februar 2018 til 31. juli 2018 med en mindre månedlig løn (4.900 kroner). Vi tilbyder en praktikansættelse, som er fleksibel i forhold til at få merit for praktik på forskellige studieordninger. Vi kan tilbyde delvis ansættelse som studentermedhjælper med løn sideløbende med praktikperioden. Vi tilbyder en praktikansættelse, som er fleksibel i forhold til at få merit for praktik på forskellige studieordninger.

HVAD LÆGGER VI VÆGT PÅ?

Vi forventer, at du er i gang med kandidaten på en relevant videregående uddannelse, og at du er blandt de bedste på din årgang. Vi opfordrer studerende med forskellige studieretninger til at søge, da vi ser forskellige faglige profiler som en styrke og derfor søger bredt, fx statskundskab, sociologi, cand.merc., antropologi, business intelligence, psykologi, økonomi el. lign. 

Du:

  • Har stor interesse for kvantitative og/eller kvalitative metoder
  • Kan tænke og arbejde analytisk og metodisk
  • Kan formidle komplekse sammenhænge – både skriftligt og mundtligt
  • Kan arbejde selvstændigt og samtidigt være en holdspiller
  • Kan overholde en deadline
  • Har et godt humør og socialt engagement

Ansøgning og yderligere oplysninger

Send din ansøgning inkl. relevante karakterudskrifter til Kasia Andersen på jobs.europe@epinionglobal.com med angivelse af, om du søger stillingen i Aarhus eller i København.

Deadline for ansøgning er den 15. januar 2018, men da vi muligvis vil holde samtaler løbende, vil vi meget gerne modtage din ansøgning hurtigst muligt.

Yderligere oplysninger om praktikstillingerne fås ved henvendelse til vores tidligere praktikant og nuværende juniorkonsulent, Nadia Wigh Tvermoes, som kan fortælle mere om fx opgaver og arbejdsform, på tlf. +45 22 77 31 88, eller Kasia Andersen på tlf. +45 87 30 95 00 eller på koa@epinionglobal.com (praktiske oplysninger som ansættelsesvilkår mv.).

 

 

LOCATION

Aarhus - Denmark

EMPLOYMENT TYPE

Full-time

LANGUAGE REQUIREMENTS

English and Danish

JOB REF.

Praktikant Aarhus

DEPARTMENT

Aarhus

CLOSING DATE

15. januar 2018

Get in touch


Epinion

Ryesgade 3F
2200 Copenhagen N 
Denmark 
T: +45 87 30 95 00 
E: contact@epinionglobal.com 


Follow us

Sign Up for our Newsletter