<img height="1" width="1" alt="" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?ev=6039597956201&amp;cd[value]=0.00&amp;cd[currency]=USD&amp;noscript=1">

 

Epinion har de senere år gennemlevet en markant udvikling præget af vækst på de internationale markeder. Denne udvikling forventes at accelerere i løbet af 2017 og de følgende år. Som følge heraf er der opstået et stadig større behov for at sikre klare strukturer og processer inden for alle HR-relaterede områder – derfor ønsker vi nu at ansætte en kompetent HR Administrator til vores kontor centralt i København.

Som HR Administrator får du direkte reference til selskabets CFO og en varieret hverdag med tæt kontakt til vores forretning nationalt og internationalt.

Dine arbejdsopgaver kan beskrives således:

  • Fungere som ”One-point-of-contact” i forhold til alle HR-relaterede spørgsmål for Epinions aktiviteter i Danmark, Norge, Sverige, Island, Tyskland, Østrig, Belgien, UK og Singapore.
  • Sparring og support af forretningen vedr. ansættelser og ændring af vilkår – herunder fungere som kontaktperson i forhold til samarbejdspartnere f.eks. advokater, konsulenter m.v.
  • Sikre at HR-databaser og lønsystemer er korrekt opdaterede og overholder gældende lovgivning
  • Sikre et smidigt samarbejde med samarbejdspartnere vedr. løn, pensioner mv.
  • Assistere i rekrutteringsprocesser – indkaldelse af kandidater, mødeaftaler, afslag samt anden korrespondance

    Der er tale om en meget selvstændig og vidt favnende rolle, der indebærer et tæt samarbejde med store dele af organisationen. Du skal være indstillet på at rejseaktivitet kan forekomme, men kun i begrænset omfang. Hertil kommer gode muligheder for at udvikle sig fagligt og personligt i en spændende international virksomhed i vækst.

Dig og din baggrund?

Du har formodentlig en uddannelse på kandidat- eller bachelorniveau samt nogle års praktisk erfaring fra en tilsvarende HR-rolle i en international virksomhed. Du har praktisk erfaring med de beskrevne opgaver og er faglig stærk og lærenem. Du har et godt potentiale og har lyst til at udvikle dig inden for HR i en international virksomhed præget af ideer, forandringer og udvikling.

Du er en erfaren bruger af MS Office - herunder Excel og PowerPoint - og vant til at arbejde med de gængse HR-systemer f.eks. SharePoint. Desuden behersker du dansk og engelsk i skrift og tale.

Du har gode administrative evner og er udpræget struktureret, kvalitetsbevist og effektiv. Du arbejder selvstændigt - på egen hånd eller i teams - er velforberedt og omhyggelig. Desuden er du fleksibel, lærenem og trives med forandring. I forholdet til andre er du hjælpsom, serviceminded og har gode samarbejdsevner

Har du spørgsmål til stillingen?

Du er velkommen til at kontakte konsulent Knud Mansfeld-Giese, mob. 30 92 71 21, hos Mansfeld & Nordved ApS. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Ansøgning Send din ansøgning til kmg@mannor.dk mærket ”HR Administrator” snarest da samtaler afholdes løbende.

 

LOCATION

Copenhagen - Denmark

EMPLOYMENT TYPE

Full-time

LANGUAGE REQUIREMENTS

English and Danish

JOB REF.

HR ADMINISTRATOR

DEPARTMENT

København

CLOSING DATE

Løbende

Get in touch


Epinion

Ryesgade 3F
2200 Copenhagen N 
Denmark 
T: +45 87 30 95 00 
E: contact@epinionglobal.com 


Follow us

Sign Up for our Newsletter