<img height="1" width="1" alt="" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?ev=6039597956201&amp;cd[value]=0.00&amp;cd[currency]=USD&amp;noscript=1">

 

Epinion har de senere år gennemlevet en markant udvikling præget af vækst på de internationale markeder. Denne udvikling forventes at accelerere i løbet af 2017 og de følgende år. For at sikre en lønsom vækst, er der behov for at styrke den økonomiske controlling og support af de fire forretningsområder – især Aviation samt Transportation – og derfor ønsker vi at ansætte en talentfuld Business Controller.

Indledningsvis vil dine opgaver fordele sig ligeligt mellem Århus og København, men fra starten af 2018 vil du primært udføre opgaver i København. Det er derfor vigtigt at du er fleksibel og indstillet på nogen rejseaktivitet i starten af din ansættelse.

Som Business Controller får du direkte reference til selskabets CFO og en meget varieret, udadvendt og udfordrende arbejdsdag hvor du selv driver opgaver og projekter i samarbejde med resten af organisationen.

Dine arbejdsopgaver kan beskrives således:

  • Sparring og support af den kommercielle ledelse i de fire forretningsenheder
  • Rapportering til ledelse og bestyrelse
  • Udarbejdelse af business cases samt deltagelse i Priceboard
  • Budgetlægning og forecast i samarbejde med forretningsledelsen
  • Analyser og efterkalkulationer på udvalgte kommercielle projekter
  • Cost controlling - optimering af indtjening og begrænsning af omkostninger
  • Effektivisere processer og skabe bedre strukturer og arbejdsgange
  • Deltagelse i strategiske projekter – eksempelvis nyt ERP-system med start i 2018 samt understøtte forretningsudviklingen 

Dig og din baggrund?

Du har en videregående økonomisk uddannelse f.eks. cand.merc. eller cand.oecon. samt nogle års erfaring med business controlling fra en international virksomhed. Du kender de skitserede opgaver og er faglig stærk og lærenem. Du er superbruger i Excel, Bl, PowerPoint og evt. projektstyringsværktøj og behersker dansk og engelsk i skrift og tale.

Som person er du selvstændig og drivende – i teams og på egen hånd. Du er fleksibel og trives med forandringer, har en overbevisende udstråling og er en god kommunikator. Desuden er du struktureret og har gode analytiske evner. I forholdet til andre udviser du en positiv indstilling, er serviceminded og har gode samarbejdsevner

Har du spørgsmål til stillingen?

Du er velkommen til at kontakte konsulent Knud Mansfeld-Giese, mob. 30 92 71 21, hos Mansfeld & Nordved ApS. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Ansøgning Send din ansøgning til. kmg@mannor.dk mærket ”Business Controller” snarest da samtaler afholdes løbende

 

 

LOCATION

Aarhus and Copenhagen - Denmark

EMPLOYMENT TYPE

Full-time

LANGUAGE REQUIREMENTS

English and Danish

JOB REF.

Business controller Aarhus og København

DEPARTMENT

Aarhus og København

CLOSING DATE

Løbende

Get in touch


Epinion

Ryesgade 3F
2200 Copenhagen N 
Denmark 
T: +45 87 30 95 00 
E: contact@epinionglobal.com 


Follow us

Sign Up for our Newsletter